Σκοράρισμα

Τα παιχνίδια από την ConectaGames έχουν δύο συστήματα βαθμολόγησης:

Εβδομαδιαία κατάταξη

Η Εβδομαδιαία Κατάταξη ανανεώνεται κάθε εβδομάδα. Οι 3 παίκτες με την υψηλότερη βαθμολογία για την εβδομάδα είναι οι νικητές. Φαίνονται στο παιχνίδι.

Η πρώτη θέση απονέμεται 20 μονάδες συν τον αριθμό των μονάδων που αγοράστηκαν για την εβδομάδα.

Οι παίκτες θα κερδίζουν 10 πόντους κάθε φορά που κερδίζουν ένα παιχνίδι, αλλά θα μετρούν μόνο παιχνίδια με διαφορετικούς παίκτες. Παράδειγμα: Αν κερδίσετε 3 παιχνίδια με τον ίδιο παίκτη μέσα στην εβδομάδα, θα προσθέσετε μόνο 10 πόντους. Η απώλεια αγώνων δεν αφαιρεί βαθμούς.

Όταν η διαφορά στο επίπεδο ELO είναι πάνω από 1, τότε αυτοί οι αγώνες δεν υπολογίζονται στην Εβδομαδιαία Κατάταξη. Για παράδειγμα, εάν ένας παίκτης επιπέδου C κερδίσει έναν αγώνα εναντίον ενός παίκτη επιπέδου Β, Γ ή Δ, μετράει στην κατάταξη, αλλά εάν ο παίκτης κερδίσει έναν αγώνα εναντίον ενός παίκτη επιπέδου Α ή Ε, δεν υπολογίζεται στην κατάταξη .

Ο παίκτης μπορεί να δει στο λόμπι την τρέχουσα βαθμολογία του, τον χρόνο που απομένει για τη νέα κατάταξη και τους 3 καλύτερους παίκτες που προηγούνται στην κατάταξη της εβδομάδας.

Τις Δευτέρες στις 02:00 GMT -3, η κατάταξη επαναφέρεται.

Κατάταξη ELO

Η κατάταξη ELO είναι η ιστορική κατάταξη του παίκτη από τότε που μπήκε για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Κάθε παίκτης που μπαίνει στα παιχνίδια ConectaGames για πρώτη φορά ξεκινά με κατάταξη ELO 1500 πόντων.

Η βαθμολογία κατάταξης ποικίλλει ανάλογα με τους αγώνες νίκης, τους αγώνες ήττας, το επίπεδο αντιπάλου και τους αγώνες που έχουν εγκαταλειφθεί.

Εάν ο χρήστης κερδίσει έναν παίκτη που έχει υψηλότερη κατάταξη ELO, θα κερδίσει περισσότερους πόντους από έναν παίκτη που έχει χαμηλότερη κατάταξη ELO.

Εάν ο χρήστης ηττηθεί από έναν παίκτη με χαμηλότερη κατάταξη ELO, θα χάσει περισσότερους πόντους από ό,τι ηττηθεί από έναν παίκτη με υψηλότερη κατάταξη ELO.

Ο παίκτης που αποχωρεί από το τραπέζι χάνει τον αγώνα και τιμωρείται πληρώνοντας στους υπόλοιπους παίκτες τις μονάδες που αντιστοιχούν στον πίνακα, εκτός από την απώλεια βαθμών από την κατάταξη του ELO.

Ο αριθμός των πόντων που έχει ένας παίκτης καθορίζει το επίπεδό του στην κατάταξη. Εάν ο παίκτης έχει περισσότερους από 1625 πόντους θα είναι στο επίπεδο Α. Μεταξύ 1525 και 1625 πόντων θα είναι στο επίπεδο Β. Μεταξύ 1475 και 1525 πόντων θα είναι στο επίπεδο Γ. Μεταξύ 1425 και 1475 πόντων θα είναι στο επίπεδο Δ Τέλος, αν ο παίκτης έχει λιγότερους από 1425 πόντους θα είναι στο επίπεδο Ε.

Η κατάταξη ELO εμφανίζεται στην κορυφή του παιχνιδιού, δίπλα στο όνομα του παίκτη. Η παγκόσμια κατάταξη εμφανίζεται επίσης στο παιχνίδι, όπου μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία των τεσσάρων κορυφαίων παικτών.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Deja un comentario